Molde så rødt og lever farlig

Fredrik Gulbrandsen stjal alle overskriftene i sin Molde-debut. Storspill, utvisning og heltestatus ble det for ham i 1-1-kampen mot Legia Warszawa onsdag.

20-åringen trengte bare et kvarter på å bli yndling. Han herjet med motstanderne inntil han ble tvilsomt utvist (to gule kort) et kvarter før slutt.

Men det ble ikke seier i mesterligakvalifiseringens tredje runde. Legia lå soleklart under i sjanser da de utlignet til 1-1 etter 67 minutter.

Gulbrandsen rykket, fintet og fightet seg til sjanser så lenge kreftene holdt. Kraftpluggen forlot LSK i sommer og etterlot seg bølger. Faren, Tom, er en LSK-legende, men han mente at sønnen ble behandlet dårlig i kontraktsforhandlingene.

Brannalarmen gikk to ganger på stadion før fem minutter var spilt. Men de vekket absolutt ikke Legia. Polakkene var overraskende svake og ble nesten overkjørt i 1.-omgangen.

Spillet jevnet seg langt mer ut etter pause. Da viste Legia glimt av virkelig bra klasse. Utligningen kom ikke overraskende, men MFK kunne ha ledet med tre mål på det tidspunktet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2