Molde kontrollert videre

Molde slo irske Sligo Rovers 2-0 på eget gress i tirsdagens returoppgjør i mesterligakvalifiseringen. Martin Linnes og Aliou Coly scoret målene.

Ole Gunnar Solskjærs menn gikk dermed videre til 3. kvalifiseringsrunde med 3-0 sammenlagt. En tidlig scoring av Linnes etter bare fem minutter gjorde at avansementet aldri var i fare, selv om de irske gjestene tidvis satte Molde-forsvaret på prøve.

Den første scoringen kom etter et vedvarende Molde-trykk. Jo Inge Berget sendte ballen til Linnes innenfor 16-meteren, som sikkert plasserte den i nettmaskene gjennom beina på Sligo-keeperen.

I en periode etter 1-0-målet kom Sligo til flere sjanser. Molde slet med å forsvare seg mot irenes offensiv. Spesielt David Cawley sto fram med både farlige innlegg og avslutninger, men MFK holdt stand.

Vertene fikk etter hvert bedre kontroll. Solskjær satte blant andre veteranen Daniel Berg Hestad på banen til annen omgang, og det bidro til et bedre organisert hjemmelag.

Etter 77 minutter doblet Coly til 2-0 med et flott skudd. Målet kom etter godt angrepsspill. Sligo kom til to store sjanser på rappen i overtidsminuttene. (©NTB)