SLET SEG VIDERE: Mol og Sørum. Arkivfoto.
SLET SEG VIDERE: Mol og Sørum. Arkivfoto. Foto: Christian Charisius /dpa

Mol og Sørum slet seg videre til kvartfinale i Roma

Anders Mol og Christian Sørum snudde og vant mot Lars Fluggen og Nils Ehlers og er klare for kvartfinalen i verdensseriefinalen i Italia.

Se turneringen i Roma direkte fra lørdag klokken 12

Det er nordmennene etter en tett og jevn duell med den tyske duoen. Verdensenerne fra Norge vant til slutt 15-21, 21-15, 15-11.

Etter en jevn åpning på det første settet begynte Mol og Sørum å slite. Fluggen og Ehlers vant settet 21-15.

Og det startet tungt også i det andre settet. Tyskerne gikk raskt opp i ledelsen 3-0. Men den norske duoen reiste seg utover i settet og vant til slutt 21-15.

I det avgjørende settet så det ut til å bli komfortabelt for nordmennene. De gikk opp i 8-4-ledelse. Tyskerne hentet seg deretter inn og utlignet til 10-10. Så satte Mol og Sørum inn vinnerstøtet og sikret avansement med 15-11 i det avgjørende settet.

Kvartfinalen spilles lørdag. Der venter vinneren av oppgjøret mellom Bruno Oscar Schmidt og Evandro Goncalves Oliveira fra Brasil og Cherif Younousse/Ahmed Tijan fra Qatar.

Turneringen er den første Mol og Sørum spiller sammen siden de ble europamestre i Moskva for en snau måned siden. I forrige uke vant Mol en 1-stjernersturnering i Oslo sammen med Nils Ringøen. Da ble Sørum og Markus Mol slått i finalen.

Mathias Berntsen og Hendrik Mol er ferdig med turneringen etter at de tapte 16.-delsfinalen mot russerne Nikita Ljamin/Taras Myskiv 0-2 etter settsifrene 18-21, 20-22.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2