Megafrustrert Larsåsen bommet i EM-kvalifiseringen

Cathrine Larsåsen bommet i stavkvalifiseringen torsdag. Hun rev tre ganger på 4,25 meter og ble stående med 4,15. Det ga delt tiendeplass i hennes pulje og stor frustrasjon.

– Jeg kan ikke si annet enn at jeg er megafrustrert, for jeg føler at dette ikke er mitt nivå. Jeg skal rett og slett ikke bomme på 4,25, og det er ekstra surt å rive på den høyden når jeg vet jeg var høyt over, men dro ned lista på vei ned igjen, sa Larsåsen til NTB.

– Nå er jeg ekstremt skuffet, for jeg følte at alt klaffet før starten av denne kvalifiseringen. Oppvarmingen var bra og jeg føler at jeg gjorde alt riktig på banen, men selv om jeg følte at jeg hadde kontroll, rev jeg på vei ned, forklarte den norske stavhopperen.

– Det er surt at de andre så vidt er over lista og går videre, men jeg som er skyhøyt over får riv.

– Hva gjør du nå?

– Nå skal jeg i alle fall hoppe veldig høyt i elitestevnet i Lillestrøm 3. juli, og jeg kommer til å følge det oppsatte programmet mitt, for jeg vet at jeg kan hoppe så mye høyere enn det jeg fikk til her i denne kvalifiseringen, sa Cathrine Larsåsen på vei ut av Olympiastadion for denne gang. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2