Mayweather klagde på dommer og albueskade

Floyd Mayweather, herreboksingens svar på Cecilia Brækhus, ble hemmet av en albueskade i lørdagens VM-kamp. Han var heller ikke fornøyd med den ene dommeren.

36-åringen tjente utrolige 41 millioner dollar (ca. 240 millioner kroner) på kampen mot ubeseirede Saul Alvarez, og etter seieren overtok amerikaneren mesterbeltene i super weltervekt i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) fra mexicaneren.

Han blir regnet for å være verdens beste mannlige bokser uansett vektklasse, akkurat som den norske boksedronningen er det blant kvinnene.

Men selv om det ble klar poengseier hos to av de tre dommerne, klarte den tredje dommeren å dømme kampen uavgjort. Det likte Mayweather dårlig. Det var da også overraskende for de fleste at CJ Ross skulle gi seks av de 12 rundene til Alvarez.

– Det måtte være en kvinne som dømte slik. Hun skulle ha vært eldre, kommenterte Mayweather som også klagde på en albueskade som hadde hemmet ham.

– Det gjorde vondt både i femte- og sjette runde. Jeg måtte slutte å bruke jabben min, og jeg kunne heller ikke satse på så mange kombinasjoner. Jo, albuen hemmet meg, slo han fast. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2