Martinsens lag snudde til seier

Jarome Inigla ble den store helten med to scoringer da Colorado Avalanche vendte til 3-2-seier over Montreal Canadiens i NHL onsdag.

KRASJ: Andreas Martinsen (#27) braker inn i en motspiller under nattens kamp. FOTO: Scanpix Foto: Doug Pensinger

Den canadiske løperen scoret de to avgjørende målene etter at Canadiens hadde ledet 2-1 etter halvspilt kamp. Seieren betyr at Andreas Martinsen og Avalanche gjorde et lite byks til 4.-plass i sin divisjon i NHLs vestre avdeling.

Martinsen spilte totalt 11 minutter av onsdagens kamp, men var ikke involvert i noen av scoringene. Nordmannen pådro seg derimot en tominutters utvisning mot slutten av oppgjøret.

Tøft for Zucca

Samme kveld fikk Mats Zuccarello og New York Rangers det tøft på hjemmebane mot regjerende NHL-mester Chicago Blackhawks. Etter en spesiell kamp, der Rangers klarte å snu 0-2 til 3-2-ledelse, ble det tap 3-5 etter en solid sluttspurt av gjestene.

Mye av årsaken var den russiske vingen Artemij Panarin, som gjorde hattrick ved å score Blackhawks' andre, fjerde og femte mål. Zuccarello var ikke involvert i Rangers' scoringer, som ble satt inn av henholdsvis Kevin Hayes, Derick Brassard og Dan Boyle.

Zuccarello fikk 17.13 minutters spilletid for Rangers, som spiller ny kamp allerede torsdag. Da går turen over grensen til Canada og bortekamp mot Toronto Maple Leafs.