Manchester-lagene under press

Både Manchester United og byrival City trenger sårt en seier i Premier League lørdag. Ingen av lagene har fått en god seriestart.

Presset er klart størst på David Moyes og hans United-mannskap. Den regjerende seriemesteren har allerede tapt tre av seks seriekamper. Spesielt forrige helgs 1-2-tap for West Bromwich hjemme på Old Trafford ga kritikken av Moyes bein å gå på.

Selv hevder skotten at han ikke er bekymret etter Uniteds frustrerende start på Premier League-sesongen. Storklubben står med fattige sju poeng og ligger på 12.-plass før lørdagens bortemøte med tabelljumbo Sunderland.

– Jeg er her for å jobbe og tenke langsiktig. Manchester United-styret ansatte meg, og de vet hva de driver med. Planen er å slå Sunderland, sa Moyes under fredagens pressekonferanse.

United har tapt sine to siste seriekamper. Skulle rødtrøyene gå på en tredje ligasmell på rad lørdag, vil det være første gang siden 2001.

Ting går heller ikke på skinner i den blådelen av Manchester. City har skuffet på bortebane under Manuel Pellegrini. Forrige helg ble det 1-3-tap for Aston Villa. Stemningen ble ikke bedre etter at Bayern München ydmyket City i mesterligaen onsdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2