Målløs Zuccarello avsluttet året med seier

Mats Zuccarello Aasen misset sitt straffeslag, men rekkekameraten Brad Richards scoret på sitt. Dermed avsluttet New York Rangers året med seier.

Florida Panthers var drøyt to minutter fra å sende Rangers mål- og poengløse hjem til New York, men Dan Girardis håndleddsskudd etter 57.50 sørget for utligning til 1-1. Etter en målløs forlengning falt avgjørelsen på straffeslag.

Zuccarello var først ut, men Tim Thomas reddet skuddet hans. Heller ikke Derek Stepan greide å få pucken i mål, men Richards gjorde det.

Henrik Lundqvist i målet reddet ikke bare 21 av 22 skudd i selve kampen, han reddet skuddene til Aleksander Barkov og Brad Boyes i tillegg til at han presset Jonathan Huberdeau til å skyte utenfor. Dermed vant Rangers 2-1.

Zuccarello har hatt en fremragende høstsesong og går inn i det nye året som Rangers' beste poengplukker. Med tre målpoeng mot Tampa Bay Lightning søndag er han oppe i 28 (9 mål, 19 assist).

Det ble ikke flere tirsdag. Zuccarello var på isen da Boyes ga Panthers ledelsen snaut halvveis i midtperioden, og han ble stående med minus 1 i sin del av kampen. Barkov brøt Girardis pasning bak Rangers-målet og fant Boyes, som scoret med et backhandskudd. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2