Magiske minutter med Trond Olsen

Trond Olsen hadde noen magiske minutter med to mål på overtid da Viking slo Sogndal 4-1 på en søkkvåt stadion søndag.

– Scoringene kom på noen fine kontringer. Ellers syns jeg at vi falt i kvalitet etter en god start på kampen, sa lynhurtige Olsen til C More etter kampen.

Nå håper han å få enda større tillit hos trener Kjell Jonevret i kampene som kommer. Flere matcher fra start kan det bli for søndagens tomålsscorer.

– Trond Olsens magiske tre minutter på slutten og Patrik Ingelstens innsats er jeg svært fornøyd med, oppsummerte Jonevret.

Viking styrte det meste i første omgang og tok ledelsen allerede etter fem minutters spill ved Yann-Erik de Lanlay, som iskaldt lobbet over Sogndals utrusende keeper Erik Dahlin. Framspillet sto Patrik Ingelsten for, og det var av den presise sorten.

I det 11. minutt økte Viking til 2-0, og da var det Ingelsten som utnyttet svakt forsvarsspill, løp mellom to Sogndal-forsvarere og lobbet ballen over Dahlin. (©NTB)