Lazio passerte Inter

Lazio vant 1-0 borte mot Sampdoria lørdag og tok seg til annenplassen i italiensk serie A. Hovedstadsklubben utnyttet dermed Inters 1-1-glipp mot Genoa på hjemmebane.

Med lørdagens seier er Lazio åtte poeng bak serieleder Juventus. Roma-klubben siket seieren etter en scoring av midtbanespiller Hernanes i det 31. minutt.

Lazio har gått ubeseiret gjennom sine sju siste seriekamper. Laget har vunnet fem av dem. Klubben tok seg forbi Inter med ett poeng etter at sistnevnte ikke maktet å slå bunnlaget Genoa tidligere lørdag.

Milano-klubben fikk i det minste med seg ett poeng takket være Esteban Cambiassos utligningsmål fem minutter før slutt. Det er likevel ikke godt nok i gullkampen.

Etter en målløs første omgang var Rodrigo Palacio to ganger svært nære å sende Inter i føringen. Et godt Genoa-forsvar holdt imidlertid unna presset fra vertene. Et vakkert mål av Ciro Immobile ga gjestene ledelsen 13 minutter før slutt.

Cambiasso reddet Inter med sitt hodestøt åtte minutter senere. Hjemmelaget presset på for seieren i sluttminuttene, men maktet ikke å score flere mål. Inter har tatt ett poeng på de to siste seriekampene. Genoa er nest sist på tabellen og står med 14 poeng etter 18 kamper. (©NTB)