Landslagskaptein Frafjord skulderskadd

Landslagskaptein i håndball Marit Malm Frafjord er ute i opptil seks uker grunnet en skulderskade, melder TV 2. Hun er bekymret med tanke på EM.

Viborg-stjernen pådro seg skaden i mesterligakvalifisering tidligere i høst. Forrige helgs landslagsturnering i Danmark fikk hun slippe på grunn av sliten kropp og manglende motivasjon.

– Dette kom egentlig på verst mulige tidspunkt. Vi skal spille mesterligakamp allerede på søndag og har flere toppoppgjør i serien i vente de neste ukene. Men det er ikke så mye å gjøre med det, sier Malm Frafjord til TV 2.

– Jeg må bare konsentrere meg på å bli frisk igjen. Skulderen er ikke vond i det daglige, men det er i kampsituasjon det blir smertefullt, forteller hun.

Hva skaden kan bety for mulig EM-spill i desember tør ikke Malm Frafjord å spekulere i, men innrømmer at hun er bekymret.

– Ja, det er jeg, men det bør være nok tid. Jeg skal gjøre det jeg kan for å få det til å kun ta fire uker, slik legene har åpnet for. Jeg er uansett klar og motivert til landslagsspill, så det blir opp til Thorir (Hergeirsson), sier hun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2