Lambert vil styre unna krisehandling

Aston Villa står i fare for å rykke ned, men manager Paul Lambert avviser at klubben vil foreta seg dyre, forhastede kjøp før januarvinduet stenger.

Lambert ble hentet til Villa i sommer. Eier Randy Lerner har gitt den tidligere Norwich-manageren oppgaven med å få ned gjennomsnittsalderen og lønnskostnadene. Lerner har brukt rundt 2,5 milliarder på Aston Villa, men uten nevneverdig sportslig suksess.

Med 17.-plassen i Premier League balanserer Birmingham-laget på rett side av nedrykksstreken, men vårsesongen kan bli en pine dersom resultatene ikke bedrer seg. Queens Park Rangers er blant de nedrykkstruede lagene som har forsterket stallen i januar.

– Jeg kan forstå at lag gjør det, men hva skjer med klubben din om du bruker mye penger og ikke holder plassen, undrer Lambert overfor Daily Telegraph.

– Kan klubbens framtid settes i fare? Jeg ønsker ikke å sette klubben i en slik posisjon. Det er helt sikkert. I en ideell verden ville du elsket å få inn spillere som kunne løfte oss, sier Lambert.

Han er tro mot Lerners ønske om lavere lønninger. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2