Krevende situasjon for Molde

Styreleder Øystein Neerland tror Molde kan snu motgangen uten for store grep.

De regjerende seriemesterne har startet eliteserien med fire strake tap. Ukentlig har Neerland samtaler med manager Ole Gunnar Solskjær.

– Det er en krevende situasjon, og det er en utfordring å snu dette. Det er poeng vi alle blir målt på, spesielt mot slutten av sesongen. Vi taper med ett mål i stedet for å vinne med ett, som vi ofte gjorde i fjor. Nå må vi finne den faktoren som kan vippe kampene i vår favør, sier Neerland til Romsdals Budstikke.

Han er overbevist om at trenerteamet som har ledet MFK til to strake seriemesterskap kan få klubben ut av motgangen.

– Vi skal ikke være naive, vi er skikkelig bakpå og er definitivt et bunnlag akkurat nå. Og det er veldig sjelden at et lag står uten poeng etter fire kamper. Men vi har et apparat rundt klubben som har brakt oss fantastiske resultater, og jeg er helt sikkert på at det samme apparatet vil lede oss ut av denne situasjonen. De to siste sesongene har vi levd under et press fordi vi har vært gode. Nå står hele organisasjonen foran en annerledes test, fordi ikke har vært gode nok, sier Neerland.

Han forteller til lokalavisen at klubbledelsen har full tillit til å støtte både trenere og spillere, men åpner for spillerkjøp foran mesterligakvalifiseringen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2