Khan «truet» til å beholde Jackson-statuen

Mohamed El Fayed ber mannen som overtar hans eierskap i Fulham, Shahid Khan, om å beholde Michael Jackson-statuen utenfor London-klubben hjemmebane.

Fredag offentliggjorde Premier League-klubben at den styrtrike amerikaneren Shahid Khan er klubbens nye eier etter 16 år under El Fayed. Under presentasjonen av den nye klubbeieren lørdag, hadde pressen mye å spørre Khan om.

Blant annet måtte det bli snakk om statuen av den avdøde popstjernen Michael Jackson, som står utenfor lagets hjemmebane Craven Cottage. Den ble satt opp i 2011. På spørsmål om statuen så Khan på El Fayed.

– Michael Jackson-statuen er en del av klubben, og om han tør å flytte på den, vil han være i trøbbel. Hører du meg? Du må love det nå, ellers vil jeg og supporterne angripe deg med barberblader og kutte av deg barten, sa den avtroppende eieren.

– Vi ønsker å ha en stabil vinnerklubb som stadig beveger seg i positiv retning. Jeg mener El Fayed har gjort mye bra her i løpet av 16 år, noe som har gjort at klubben er der den er i dag, sa Khan.

Den pakistanskfødte amerikaneren eier også den amerikanske fotballklubben Jacksonville Jaguars. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2