Justin Johnson åpnet med seier og mye selvtillit

Dustin Johnson tok første stikk på PGA-touren i 2013. Han slo til med overlegen seier og vant med fire slag i Tournament of Champions tirsdag.

Turneringen ble noe forkortet på grunn av dårlig vær, men selv om det bare ble tre runder, viste amerikaneren styrke og flott form. Han avsluttet med fem under par på den tredje og siste runden, og stilte toeren, Steve Stricker, fullstendig i skyggen.

– Det er klart at jeg får mye selvtillit av å starte det nye året på denne måten, og jeg må da også si at jeg spilte flott golf de siste to dagene her. Ikke alt var like bra, men stort sett klarte jeg å spille aggressivt, sa Johnson.

Turneringen skulle egentlig ha vært ferdigspilt mandag, men sterk vind gjorde at det var umulig å spille fra fredag til søndag.

Dermed ble Hawaii-turneringen forkortet med en runde og forlenget med en dag.

Johnson startet den siste runden tirsdag med en ledelse på tre slag til fjorårsvinneren Stricker. Gjennom avslutningsdagen klarte Johnson å holde hodet kaldt. Han holdt Stricker bak seg og økte til og med ledelsen med ett slag, selv om Stricker aldri ga opp. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2