Jansrud ser lyset i enden av tunnelen

Kjetil Jansrud gjør stadig framgang etter kneskaden han pådro seg under VM i Schladming.

– Jeg kjeder meg, men det er positive sider også, for jeg merker at det går bedre og bedre for hver eneste dag. Det er framgang hele tiden, så jeg begynner virkelig å se lyset i enden av tunnelen, forteller Jansrud på sin egen blogg.

Han fikk kjørt halvveis ned i traseen i VM-løpet i super-G i februar. Da var uhellet ute, han falt og røk korsbåndet i kneet. Dermed var VM over for ham omtrent før det hadde startet.

Han ble operert like etter at verdenscuphelgen i Kvitfjell var over i begynnelsen av mars. Nå er han i gang med opptreningen til den viktige OL-sesongen, men han kan ikke regne med å være tilbake igjen for fullt før nærmere årsskiftet. Den skaden han pådro seg tar det nærmere ni måneder å lege.

– Foreløpig bruker jeg mye sykkel i treningsarbeidet. Jeg sitter på sykkelen så å si hele dagen og kjører økter på 30 minutter, skriver han.

Kjetil Jansrud forteller også at han er i ferd med å foreta en del stabiliseringsøvelser for kneet. Det gjelder å bygge opp balansen i det opererte kneet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2