Italia vant greit i Armenia

Italia slet en stund, men tok til slutt en oppskriftsmessig 3-1-seier borte mot Armenia i VM-kvalifiseringen i fotball fredag.

De italienske gjestene tok en tidlig ledelse da Andrea Pirlo var sikker fra straffemerket i det ellevte minutt. Dommeren blåste for straffe etter en armensk hands.

Hjemmelaget var ikke tannløse med en angrepsduo bestående av tidligere Rangers-spiss Yura Movsisyan og Henrik Mikhitaryan fra Sjakthar Donetsk. Sistnevnte utlignet i det 27. minutt etter en rask kontring av vertene.

Først etter 64 minutters spill var Italia tilbake i føringen da Daniele De Rossi stanget inn 2-1 på et innlegg fra Pirlo. Ett nytt hodestøt, denne gangen av Pablo Osvaldo, sikret til slutt 3-1 åtte minutter før slutt.

Italia har sju poeng etter tre kamper i gruppe B. Tirsdag skal Cesare Prandellis mannskap bryne seg på Danmark i Milano.

Senere lørdag kveld spilte danskene 1-1 borte mot Bulgaria. Bortelaget klarte ikke å utnytte et spillemessig overtak og måtte nøye seg med ett poeng. Vertene spilte med én mann mindre i godt over én time. (©NTB)