Zucca slo tilbake med scoring i dramatisk Rangers-seier

I sin åttende kamp for sesongen lyktes omsider Mats Zuccarello Aasen. Han scoret 2-2-målet da New York Rangers slo Detroit Red Wings 3-2 etter forlengning.

KUNNE JUBLE FOR SCORING: Mats Zuccarello Aasen satte inn sesongens første scoring for New York Rangers etter å ha blitt vraket i forrige kamp.

Video med tillatelse fra Viasat hockey! Det var hans første målpoeng for sesongen, i den siste av de ni bortekampene Rangers innledet med før laget får vende hjem til ombygde Madison Square Garden. Zuccarello kastet seg fram på returen etter Dominic Moores skudd 2.18 minutter ut i 3. periode, og han greide å slå den i mål selv om han var ute av balanse og i ferd med å falle. Nordmannens scoring ordnet forlengningen, og den ble avgjort da Derick