Zucca raser etter Rangers-tap: – Jeg er lei av å se det samme pisset hele tiden

Det var en tydelig forbanna og frustrert Mats Zuccarello etter 0-4-tapet for Toronto Maple Leafs i Madison Square Garden.

Se intervju med Zucca øverst!

– Jeg har sagt det for mange ganger. Nå orker jeg ikke mer. Jeg er lei av å se det samme pisset hele tiden, sier Zuccarello til TV 2 etter tapet.

– Hvordan forklarer du formssvikten?

– Hadde jeg hatt svaret på det så hadde vi gjort noe med det. Hele gjengen må gå i seg selv. Vi er må spille som et lag og vise lidenskap. Det er bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt. Jeg vet ikke hva som påvirker gutta eller hva det er. Vi må gå i oss selv hele gjengen, slår han fast på TV 2 Sportens spørsmål.

Tidligere denne uken kom meldingen om at Ole-Kristian Tollefsen måtte legge opp etter å ha slitt med langvarig hjernerystelse.

Hyller Tollefsen
Zuccarello Aasen mener Tollefsen har god grunn til å være fornøyd med sin karriere.

– Han har fått maks ut av karrieren han. Han har vært en viktig brikke for Norge i mange år. Det er trist at han måtte legge opp så tidlig. Sånn er det med hockey. Skader tar alt for mange karrierer for tidlig. Han er nok uansett veldig stolt over karrieren sin, mener han.

– Føler du at hockeyen har gjort nok for å hindre skader?

– Vi kan ikke spille med jernrustning heller. Det er så mange som spiller hockey, og så hører man bare om de som skadet. Man hører ikke om de som har et fantastisk liv etter hockeyen. Skader skjer i alle idretter, svarer han.

– Vet ikke hva som kommer til å skje
Nattens tap kommer samtidig som det ryktes at Rangers-manager Jeff Gorton ikke tror laget er i stand til å vinne Stanley Cup og dermed vil sende flere stjerner, inkludert Zuccarello, bort for å bygge et nytt lag.

– Jeg vet ikke. Det er ikke mange som vil ha oss sånn som vi spiller nå. Det får vi ta hvis den tid kommer, sier 30 år gamle Zuccarello.

Justin Holl og James van Riemsdyk sørget for de to første scoringene i første periode. Midtperioden startet på verst tenkelige vis for Rangers da Patrick Marleau satte inn sin 17. scoring for sesongen etter 52 sekunder. Zach Hyman la på til 4–0 to minutter senere.

– Vi kommer fra fem dager fri og har null gnist. Det er helt sykt. Man skulle tro at man kom tilbake med en helvetes «go», men det er helt dødt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for å være ærlig, sier Zuccarello.

Zuccarello hadde ingen skudd på mål på sine 16.55 minutter på isen. Nattens tap sender Rangers ned på 10.-plass i den østre avdelingen av NHL.

(©NTB/TV 2 Sporten)

Mer innhold fra TV 2