Vifter til ingen nytte: Innendørs tåke stoppet storkamp i Get-ligaen

– Dette er komikveld, var dommen i TV 2s HockeyXtra-studio.

Vålerenga møtte Lørenskog i toppoppgjør i eliteserien, men litt før midtveis i annen periode måtte kampen stoppes og avlyses på grunn av tåke.

I det fuktige været klarte ikke klimaanlegget i den gamle arenaen å få vekk tåken. Nok en gang viste det tydelig at anlegget for lengst har gått ut på dato. Om to år skal en ny arena etter planene stå klar.

Selv om Vålerenga tok frem noen små vifter, og kampen etterhvert kom i gang igjen, klarte de ikke å holde tåken unna.

– Dette er komikveld, var dommen i TV 2s HockeyXtra-studio.

Vålerenga-trener Espen Knutsen var heller ikke spesielt glad for avlysningen, men han var ikke overrasket.

– Det er en skandale det. Det er arenaen som er pillråtten og det er alt for mye fuktighet inne i areneaen. Det var ikke noe bombe for oss. Vi trener her til daglig og vi er vant til at vann renner nedover pleksiglassene, men det er klart dette er en katastrofe, seier Shampo til TV 2.

Lørenskog, som åpnet med 13-1 over Kongsvinger, tok ledelsen i første periode ved Nathan Lognpre. Vålerenga kom fra 2-0-seier over Storhamar borte.

Vålerenga møter Frisk Asker borte i neste kamp søndag, mens Lørenskog tar imot Storhamar allerede lørdag.

Stavanger Oilers hadde for øvrig ingen problemer med å slå Sparta hjemme i DnB Arena. Siddisene ga seg ikke før det stod 10-2 i målprotokollen.

Kongsvinger yppet seg i perioder, men til slutt endte det 7-3 i favør av Frisk Asker, samme siffer ble det i Stjernen mot Manglerud/Star, da i favør av hjemmelaget.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2