stavanger oilers
stavanger oilers

Topplagene i ishockey vant

De fire første på eliteserietabellen i ishockey vant sine kamper tirsdag, og kampen om 2. plassen bak seriemester Stavanger er like spennende.

Lørenskog herjet med Rosenborg og scoret ti ganger før gjestene fikk et trøstemål. Ni ulike spillere tegnet seg i målprotokollen for hjemmelaget, mens Marius Trygg var tomålsscorer.

Seieren betyr at Lørenskog er tre poeng foran Vålerenga og fem foran Lillehammer i kampen om 2. plassen. Fem serierunder står igjen før sluttspillet tar til i begynnelsen av mars.

Vålerenga tok en oppskriftsmessig seier i byderbyet mot Manglerud Star. Jonas Oppøyen scoret tre av målene i 5-3-seieren. Gjestene scoret de fire første målene i Manglerudhallen. og var aldri truet etter det.

Lillehammer kom under 0-1 i 2. periode hjemme mot Frisk Asker, men utlignet sju sekunder før slutt i midtperioden. Ledermålet ble satt inn av Kevin Wehrs 5.19 minutter før slutt, og hjemmelaget økte to ganger mot slutten.

Stavanger kom også under da femteplasserte Sparta Sarpsborg kom på besøk, men et masseslagsmål helt i slutten av perioden tente hjemmelaget. Tre mål i midtperioden vendte kampen, og det endte 5-2 til Stavanger, som scoret tre ganger i power play og en i tomt bur.

Se kampreferat over!

(©NTB)

Lillehammer - Frisk Asker 4-1:

594709

Mer innhold fra TV 2