To Thoresen-poeng da Zuccarellos lag vant

Patrick Thoresen noterte seg for både scoring og assist for SKA St. Petersburg, men laget tapte 3-4 borte for Mats Zuccarello Aasens Metallurg Magnitogorsk.

Patrick Thoresen under ishockeylandslagets trening fredag ettermiddag, i forkant av kveldens vm kamp mot Sverige i Globen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Zuccarello er skadd og måtte se kampen fra tribunen, men kunne puste lettet ut for ettmålsseier. Thoresens scoring i nest siste sekund kom for sent til å ordne poeng.

Nordmannen la også opp til Kevin Dallmans 1-1-utligning på tampen av annen periode. Men det var først i sluttperioden at det eksploderte i Zuccarellos hjemmearena.

Begge lagene scoret slik at det sto 2-2 etter drøye minuttet av tredje periode. Deretter gjorde Metallurg 3-2 og 4-2 i løpet av 25 sekunder, og Thoresen fikk bare pyntet på resultatet.

Lars Haugen voktet Dinamo Minsks mål da CSKA Moskva ble slått 3-1. Han hadde 16 redninger, men slapp inn ett skudd i undertallsspill i midtperioden. (©NTB)