Stjernesmell for serieleder Stavanger

Stavanger Oilers fikk seg en real nesestyver av tabellsjuer Stjernen tirsdag. Hjemmelaget slo Petter Thoresen og co. 3-1.

Philippe Cornet sendte Stavanger i ledelsen etter drøye to minutter, men Stjernen slo tilbake ti minutter senere. Peter Wennerström utlignet for hjemmelaget.

Kun to minutter etter kunne hjemmefansen juble igjen. Niklas Bröms dunket inn 2-1 til Stjernen, og hjemmelaget ga seg ikke med det.

I midtperioden satte Wennerström inn sitt andre mål for dagen. Flere scoringer ble det ikke i Fredrikstad, og vertene kunne dermed juble for en overraskende seier.

Stavanger topper fortsatt eliteserien med 90 poeng, sju poeng foran Lørenskog, men sistnevnte har en kamp mindre spilt. Stjernen har 52 poeng, laget er fortsatt på sjuende.