Sesongens første seier for Zuccarellos Rangers

I NHL-sesongens tredje kamp ble det endelig seier for Mats Zuccarello og New York Rangers da laget hans slo Montreal Canadiens 2–0 natt til søndag.

TOK FOR SEG: Mats Zuccarello og New York Rangers viste muskler og tok sesongens første seier. Foto: Bruce Bennett
TOK FOR SEG: Mats Zuccarello og New York Rangers viste muskler og tok sesongens første seier. Foto: Bruce Bennett

Etter bare to og et halvt minutt tok hjemmelaget ledelsen ved Brady Skjei. Ledelsen holdt seg ut perioden. Deretter fulgte en målløs periode før den tredje og siste perioden startet tregt.

Men drøyt ni minutter før slutt sørget sikret svenske Mika Zibanejad New York Rangers' første gevinst i sesongens tredje kamp.

Zuccarello var den av utespillerne på Rangers som fikk mest istid: 22 minutter.

Målvakt Henrik Lundqvist hadde en marerittkamp mot Toronto Maple Leafs, men mot Montreal var han tilbake i godt, gammelt slag.

– Det var veldig viktig for oss å slå tilbake på den måten vi gjorde det på. Dette er sånn vi må spille, sa svensken etter kampen.

Zibanejad scoret sitt fjerne mål for sesongen og ligger nå på 2. plass på toppscorerlisten i NHL.

– Jeg prøver å skyte. For øyeblikket går puckene inn. Jeg kommer med i gode posisjoner og gutta på laget finner meg. Det er mentaliteten min nå. Man må skyte så lenge man er i støtet, sier Zibanejad.

Trener Alain Vigneault er4 svært fornøyd med måten Zibanejad har startet sesongen på.

– Mika vet at vi har gitt ham stor tillit. Vi signerte ham på en langtidskontrakt og forventet at han ville bli en spiller som kunne utgjøre en forskjell. Han må fortsette på samme vis han har startet sesongen. Han må fortsette å være spilleren som utgjør en forskjell på isen, sier Vigneault.

Zuccarello har startet sesongen bra til tross for at det ble to tap på sesongens to første kamper. Han satte personlig rekord med fire målpoeng i 5-8-tap mot Toronto Maple Leafs. I første kamp ble det tap for Colorado Avalanche. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2