Sedin på poengtoppen

Daniel Sedin topper poenglista i NHL etter at han fredag ble matchvinner i 4-3-seieren mot Chicago Blackhawks.

SUKSESSLAG: Sedin brødrene og resten av Vancouver Canucks fortsetter å imponere i NHL. (Foto: STRINGER/CANADA/Reuters)
SUKSESSLAG: Sedin brødrene og resten av Vancouver Canucks fortsetter å imponere i NHL. (Foto: STRINGER/CANADA/Reuters)

Tidligere i kampen spilte han fram til tvillingbror Henriks 3-3-mål. Daniel er oppe i 69 målpoeng (28 mål, 41 assist) og er poenget foran Tampa Bay-spiller Steven Stamkos.

Henrik ble poengkonge i NHL i fjor, i år kan det være Daniels tur. Henrik gjorde for øvrig tre målpoeng mot Chicago og er nummer fire på poenglista. Vancouver Canucks har 77 poeng, flest av alle i NHL.

Jevgenij Malkin var tilbake på isen for Pittsburgh Penguins fredag, men det varte bare en periode i 3-2-seieren mot Buffalo Sabres.

Sidney Crosby sto over den 12. kampen på rad på grunn av hjernerystelse, men den andre av lagets to superstjerner var tilbake etter fem kamper på skadelisten. Helt i begynnelsen av annen periode måtte han halte av isen etter en hard takling mot vantet.

Penguins lå under 0-2 da Malkin ble skadd, men vendte til seier. Laget har faktisk greid seg utmerket i kampene uten stjernene, og Penguins er bare ett poeng bak delstatsnabo Philadelphia Flyers i kampen om å ha flest poeng i Eastern Conference. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2