Oilers snudde til seier i toppoppgjøret – Storhamar smadret Stjernen

Stavanger Oilers fikk det tøft borte mot tabelltoer Sparta torsdag, men et mål tre minutter før slutt sikret 4-3 seier. Storhamar vant 5-2 mot Stjernen.

Stavanger Oilers ble seriemester i forrige runde, men de slet lenge med å tukte Sparta borte. Hjemmelaget ledet 2-0 etter 30 minutter, før mål fra André Bjelland Strandborg ga Oilers blod på tann. Og etter 37 minutter snudde det virkelig. Først sørget Thomas Berg-Paulsen for 2-2, før Jarrett Burton lagde 3-2 til gjestene minuttet senere.

Niklas Roest utlignet til 3-3 i det 45. minuttet og sørget for en høydramatisk avslutning. Tre minutter før full tid sørget Steven Whitney for 4-3 til Oilers. Dermed står siddisene med 99 poeng før de fire siste kampene.

Med seier over Storhamar torsdag, kunne Stjernen virkelig melde seg på i kampen om andreplassen i ligaen. Lagene fulgte lenge hverandre tett, og etter 45. minutter sto det 2-2. Etter det handlet alt om hjemmelaget. Eirik Salsten gjorde 3-2, før Martin Rønnild sørget for 4-2. Åtte minutter før slutt satte Samuel Solem spikeren i kista med 5-2.

– En überlekker goal

Dermed ligger Fredrikstad-laget på 3.-plass i ligaen, seks poeng bak naborival Sparta, som har to flere kamper spilt.