Nytt tap for poengløs Zuccarello

New York Rangers dominerte første periode og vant skuddstatistikken overlegent, men tapte 2-4 hjemme for Philadelphia Flyers i NHL søndag.

Mats Zuccarello (Foto: Kathy Willens/Ap)

Mats Zuccarello Aasen gjorde bra fra seg, men slet i likhet med lagkameratene med å få uttelling. Han var på isen ved begge Rangers-målene, men noterte ikke målpoeng.

Han ble stående med pluss 1 i statistikken etter at han var på isen da Kris Versteeg scoret i tomt bur og punkterte kampen for Flyers 46 sekunder før slutt.

Wojtek Wolski ga Rangers ledelsen i første periode. Det var første gang på åtte kamper at laget hadde scoret først i en kamp. Jeff Carter utlignet og nektet Rangers ledelsen laget hadde fortjent ved første pause.

I annen periode scoret Claude Giroux og Daniel Carcillo for gjestene, og vertene kom aldri à jour.

Rangers pepret Flyers-keeper Brian Boucher i siste periode, og Derek Stepan skapte ny spenning med sitt 2-3-mål. Den levde inntil Versteeg satte punktum. Rangers har vunnet bare to av sine ti siste kamper, men har seks poengs forsprang til nærmeste lag på feil side av sluttspillstreken. (©NTB)