Ny seier for Rangers med Zucca i boksen

New York (NTB): New York Rangers tok nok en seier i NHL natt til søndag norsk tid. Denne gangen uten at Mats Zuccarello Aasen noterte seg for annet enn en utvisning.

SEIER: Mats Zuccarello viste muskler på isen da Rangers slo naborivalen New Jersey Devils i New Jersey. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP.

Rangers vant 2-0 over New Jersey Devils etter scoringer av Rick Nash i andre periode og Derek Stepan i tredje periode.

Mats Zuccarello Aasen, som har notert seg for fire målgivende på de to siste kampene, fikk denne gangen to minutter i utvisningsboksen for slashing i første periode.

Nordmannen fikk over 15 minutter på isen og hadde to skudd på mål, men noterte seg ikke for noen poeng. Det betyr at han falt ned fra poengtoppen i Rangers og måtte se seg forbigått av Derek Stephan, som nå leder poengrankingen med ett poeng mer enn nordmannen.

New York Rangers har nå tre strake seirer på rad og ligger på tredjeplass i sin avdeling. (©NTB)