Mats Zuccarello (Foto: Kathy Willens/Ap)
Mats Zuccarello (Foto: Kathy Willens/Ap)

Mer trøbbel for Zucca

Mats Zuccarello Aasen hadde tre skudd på mål, men både nordmannen og NY Rangers fortsetter å trøble foran kassen.

Mot Minnesota ble ledelse rotet vekk til 1-3-tap. New York Rangers har dermed tapt sine tre siste kamper, og det fortsetter å spøke for sluttspillplassen. Rangers vant skuddstatistikken med 41-19, men José Theodore i bortelagets mål reddet gang på gang. Wild-målvaktens redning, på stillingen 0-1, da Ryan Callahan sendte pucken mot nærmest tomt mål var av den mirakuløse sorten.

- Vi kommer til sjanser, men målvaktene redder. I denne delen av sesongen er det viktig å finne ut hvordan du skal sette dem. Jeg er blant dem som må score. Jeg hadde et ganske åpent nett. Vi spiller ganske bra hockey, men må klare å score mål når vi trenger dem, sukket Callahan.

- En desperat inngripen. Pucken traff et eller annet, og jeg tror han følte han hadde åpent mål. Det er slike ting du noen ganger trenger på bortebane, sa Theodore.

Sean Avery scoret sitt første mål på 23 kamper da han ga hjemmelaget ledelsen i Madison Square Garden, men mål fra Kyle Brodziak, Casey Wellman og Pierre-Marc Bouchard sørget for at Minnesota Wild sikret alle poengene.

Zuccarello spilte drøyt 17 minutter i torsdagens kamp. 23-åringen har spilt 31 grunnspillkamper i den nordamerikanske ishockeyserien denne sesongen. 16 målpoeng er det blitt (3 mål/13 assist). Rangers ligger på åttendeplass i øst. Ned til Buffalo skiller bare to poeng. Sabres tapte 2-3 mot Carolina torsdag, men har spilt tre kamper færre. Det betyr at sluttspillet kan glippe for Zuccarello og lagkameratene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2