Henrik Zetterberg, Johan Franzen,  Nicklas Lidstrom (Foto: Gregory Shamus/Afp)
Henrik Zetterberg, Johan Franzen, Nicklas Lidstrom (Foto: Gregory Shamus/Afp)

Lidström tilbake på isen - hjalp Red Wings til seier

Og New York Rangers vant uten Mats Zuccarello Aasen.

Nicklas Lidström var tilbake på isen etter skade og hjalp Detroit Red Wings å bryte tapsrekken i NHL med 5-4 over Carolina Hurricanes.

En skade i foten satte 42-åringen utenfor i hele 11 kamper, og i lagkapteinens fravær har laget slitt tungt. Seks strake tap var fasit før lørdagens kamp, og det så ut til å skulle bli sju da to raske overtallsmål ga Hurricanes 4-1-ledelse i 2. periode.

Så ble det fart på hjemmelaget. Henrik Zetterberg, Todd Bertuzzi, Jiri Hudler og Drew Miller vendte kampen med hvert sitt mål. Lidström bidro med en assist.

– Vi har ikke spilt bra, og det er bare å se på tabellen for å innse at andre lag nærmer seg bakfra. Det var viktig å bryte trenden, sa Lidström.

New York Rangers vant etter straffeslag uten Mats Zuccarello Aasen, som brakk håndleddet fredag. Hjemmesvake Toronto Maple Leafs ble slått 4-3 i Canada etter at Brad Richards og Ryan Callahan scoret i straffekonkurransen. Rangers kom opp i 101 poeng og er likt med St. Louis Blues i kampen om å bli grunnseriens beste lag.

Les også: Zuccarello ute med håndleddsbrudd

Chris Higgins scoret i forlengningen da Vancouver Canucks slo Colorado Avalanche 3-2 og sikret avdelingsseier for fjerde år på rad. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2