VIDERE: Jonas Holøs under treningen til herrelandslaget i ishockey på Jordal Amfi i november, dagen før den første av to vennskapskampen mot Danmark i Stavanger. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
VIDERE: Jonas Holøs under treningen til herrelandslaget i ishockey på Jordal Amfi i november, dagen før den første av to vennskapskampen mot Danmark i Stavanger. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Holøs slo ut Thoresen i KHL-sluttspillet

Lokomotiv Jaroslavl går som på skinner i KHL.

Jaroslavl (NTB): Jonas Holøs og Lokomotiv Jaroslavl er videre til semifinalen i KHL-sluttspillet i ishockey på bekostning av Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg.

I den sjette kvartfinalen fredag kveld vant hjemmelaget 2-0, og totalt ble det derfor 4-2 i kamper i kvartfinalen som ble spilt i en best av sju-serie.

Jonas Holøs spilte 19.12 minutter av oppgjøret, og var med det den med nest flest spilleminutter blant hjemmelagets spillere. Patrick Thoresen fikk 20.17 minutter på isen for SKA St. Petersburg.

Etter to målløse perioder kom begge målene til Lokomotiv Jaroslavl i 3. periode. Først nettet Jurij Petrov etter 43.22 minutter, og drøye sju minutter senere ordnet Vitalij Visjnevskij 2-0.

Det var nærmest sensasjonelt da Holøs lag slo ut Dinamo Moskva i åttedelsfinalen i KHL. Nå er de altså gått enda en runde videre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2