Hockeygutta tapte i Sveits

Roy Johansens menn fikk kjørt seg mot Sveits. 

ET NUMMER FOR SMÅ: Sveits hadde få problemer med å slå Roy Johansens iskrigere fredag. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
ET NUMMER FOR SMÅ: Sveits hadde få problemer med å slå Roy Johansens iskrigere fredag. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

De norske ishockeyherrene tapte 2-4 mot VM-finalist Sveits, men det skadepregede mannskapet gjorde en godkjent kamp på borteis fredag.

Det var først og fremst en svak midtperiode som gjorde at Norge ikke maktet å kjempe om seieren i Arosa. Etter to perioder lå gjestene under 0-3, men sluttperioden ga 2-1 i norsk favør.

Blant spillerne som har meldt skadeforfall til landslagsturneringen i Sveits er Patrick Thoresen, Kristian Forsberg, Lars Haugen og Per-Åge Skrøder.

Norge fikk en sur start da Matthias Bieber sendte sveitserne i føringen allerede etter 3.23 minutter. I deler av første periode spilte nordmennene god ishockey og var nær utligning.

I løpet av knappe minuttet i midtperioden ble kampen nærmest punktert. Goran Bezinas og Reto Suris scoringer ordnet 3-0 etter 25 minutter for VM-finalistene fra i vår.

Fem minutter var spilt av tredje periode da Alexander Bonsaksen reduserte til 1-3 på pasning fra Niklas Roest. Etter nok en sveitsisk scoring, fastsatte Roest sluttresultatet til 2-4. (©NTB)