Hat trick av Savard da Bruins knuste Maple Leafs

Drømmeuken vil ikke ta slutt for Marc Savard.

Boston Bruins center Marc Savard (L) scores against Toronto Maple Leafs goaltender Joey MacDonald in the second period of their NHL hockey game in Boston, Massachusetts December 5, 2009. (Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS)

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 7-2 Boston Bruins’ Marc Savard signerte en ny sjuårskontrakt onsdag, og noterte seg for sitt mål nummer 200 i NHL natt til torsdag. I natt fortsatte han feiringen av den nye kontrakten og puttet tre ganger da Bruins valset over Toronto Maple Leafs hjemme i TD Banknorth Garden. 17 565 tilskuere fikk se Savard score ett i hver periode - og føre Bruins opp i 7-0-ledelse med drøyt sju minutter igjen av kampen.