Isachsen kjempet om seier i X-games

Rallycrossføreren Sverre Isachsen lå godt an i finalen i søndagens rallycrosskonkurranse i X-games, men et krasj ødela for nordmannen.

Rallyfører Sebastien Loeb vant i det som var franskmannens første rallycrossløp noensinne. Isachsen var blant favorittene foran finalen.

– Jeg vant mitt innledende heat, og startet som nummer fire finalen. Så bra har det ikke gått tidligere i år, og det viser at vi er på rett vei. Da finalen startet var jeg helt i front, men ble påkjørt bakfra så styrestaget gikk i stykker. Dermed ble det ikke noe mer kjøring, men jeg er veldig tilfreds med det tempoet vi har vist, sa Isachsen.

41-åringen fra Hokksund skal kjøre i New Hampshire Motor Speedway nord for Boston om to uker. X-games ble preget av flere stygge ulykker der finnene Toomas Heikkinen og Marcus Grönholm begge ble fraktet til sykehus.

– Dette har vært en spesiell helg med to stygge ulykker, men jeg var fokusert på mine arbeidsoppgaver under finalen. Dessverre ble det en liten ulykke på meg også, men alt i alt er jeg fornøyd med helgen, sa Isachsen.

Åtte ganger har Loeb vunnet rally-VM. Han imponerte i sin første løp som rallycrossfører. Bak ham fulgte Ken Block og Brian Deegan. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2