Ingen sandvolleyballfest i Stavanger neste år

Det kommer ikke til å bli noen verdensserieturnering og sandvolleyballfest i Stavanger neste år. Pengemangel og tidsnød er hovedsaken.

Stavanger Aftenblad skriver at arrangørene mangler 2 til 3 millioner kroner for å få den økonomiske biten på plass. Det har gjort at de har valgt å droppe planene om å arrangere turneringen i 2013, og det er allerede klart at Berlin går inn som etterstatter for Stavanger neste år.

Men i Stavanger satser man på å være tilbake i 2014, og det er klart at den norske oljebyen vil være inne på den internasjonale kalenderen til og med 2016.

– Vi fikk ikke tid nok til å klare dette. Med de forutsetningene som ligger til grunn, finner vi det mest riktig å vente ett år. Det vil gi oss nok tid til å få inn de resterende pengene, sier Odd Langhelle i World Event til Aftenbladet.

Han sier også at den ekstra tiden til neste arrangement vil gi organisatorene av sandvolleyballfesten tid til å vurdere stedet for turneringen mer nøye.

Stavanger Aftenblad skriver at det er planer om å legge arrangementet til et område like ved det nye konserthuset i byen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2