Ingen fremgang å spore hos VIF

Krisemøter og formasjonsskifte ga ingen effekt for Martin Andresen og Vålerenga. Det ble 0-0 hjemme mot Aalesund i en nitrist eliteseriekamp mandag.

Det ble knapt skapt sjanser i en kamp der pasningsfeilene florerte. Vålerenga hadde lagt om til 4-4-2, men bortsett fra Håvard Nielsen i angrepet ble det skapt svært lite offensivt.

Kjetil Rekdal, som har en fortid som spiller og trener i Vålerenga, kom til Oslo med et kompakt og defensivt Aalesund. De oransje virket fornøyd med ett poeng.

Daniel Arnefjord kunne headet AaFK foran tidlig i annenomgangen, men avslutningen fra bortelagets kaptein gikk utenfor. På overtid var det Aalesund-innbytter Sander Posts tur, men den storvokste spissen nikket også utenfor.

Vålerenga skapte minimalt. Største muligheten kom like før pause da Kristofer Hæstad fikk en gyllen skuddmulighet inne i boksen, men skuddet fra hjemmelagets kaptein ble stoppet av Sten Grytebust i Aalesunds mål.

Den største sjansen hadde Christian Myklebust etter 35 minutter, men han klarte ikke å få ballen forbi Lars Hirschfeld i VIFs mål etter flott forarbeid av Hugues Wembangomo. (©NTB)