Ingelsten reddet Viking-statistikken

Patrik Ingelsten (31) utlignet til 2-2 mot Lillestrøm tjue minutter før slutt og sørget med det for at Viking forblir ubeseiret på hjemmebane i årets eliteserie.

Det så lenge ut til at Lillestrøm skulle ta alle tre poengene i Stavanger, og med det sørge for blåtrøyenes første tap på eget gress. Men med tjue minutter igjen på kampuret ble Patrik Ingelsten spilt fri alene med Arnold Origi. Viking-spissen plasserte ballen mellom beina på LSK-keeperen og utlignet til 2-2.

– Vi var ikke med i den første omgangen. Det var mange som ikke var til stede. Vi er klart fornøyd med at vi kommer tilbake etter å ha ligget under, sa Viking-trener Kjell Jonevret til C More.

Viking fortsatte å kjøre på mot gjestene fra Romerike, men måtte nøye seg med ett poeng da dommer Brage Sandmoen blåste av.

Gultrøyene gikk til pause med ledelse etter at Erling Knudtzon scoret i det 29. spilleminutt. Det var også de som fikk mest og juble for først etter hvilen. Pálmi Rafn Pálmason leverte islandsk samba med et lekent brassespark og doblet ledelsen bare tre minutter ut i omgangen.

– Det er klasse. Slik gjør han på trening hver eneste dag, sa LSK-kaptein Frode Kippe til C More. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2