Ikke sikkert Messi starter toppkampen

Serieleder Barcelona har ikke bestemt seg for om superstjernen Lionel Messi skal få være med fra start i lørdagens toppkamp mot Atlético Madrid.

Messi utgjorde øyeblikkelig en forskjell for Barcelona da argentineren i midtuken fikk en halvtime som innbytter mot Getafe i den spanske cupen. I sin første kamp på to måneder scoret han to mål i 4-0-seieren.

Likevel er Barca-trener Gerardo Martino usikker på om han skal ta med Messi i startoppstillingen til bortemøtet med Atlético.

– Han så bra ut og hadde fenomenale 30 minutter i cupen. Men han har akkurat kommet tilbake fra en skade som har holdt ham ute i lang tid, så spørsmålet er om han er klar til å spille hele kamper. Vi tar en avgjørelse i morgen, sa Martino fredag.

– Det er ingen vits i å spørre en spiller om hvordan han føler seg, fordi han vil da vanligvis si «bra». Det blir min beslutning, la han til.

Martino innrømmer at han kanskje hadde våget å ta en risiko ved å bruke Messi om Atlético-kampen hadde blitt spilt senere i sesongen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2