Runar videre på hengende håret

Håndballklubben Runar tok seg videre i cupvinnercupen lørdag, men det var på hengende håret. Med ett måls margin ble Medvescak slått over to kamper.

Vidar Gjesdal   Runar  (Foto: Runar Håndball/)
Vidar Gjesdal Runar (Foto: Runar Håndball/)

Bortekampen mot det kroatiske laget endte med 24-29-tap, så Runar måtte vinne med minst fem mål hjemme i Runarhallen. Det ville seg så vidt. 31-25-seier ga 55-54 sammenlagt.

- Det ble veldig dramatisk og tett. Det var jevnt hele veien. Da de fikk det 25. målet holdt det ikke lenger med femmålsseier, på grunn av bortemålsregelen. Det var imponerende av guttene, sa Runar-trener Vidar Gjesdal til NTB.

De kroatiske gjestene tok kommandoen fra start og sikret seg tidlig tremålsledelse. Dermed var Runar åtte mål bak sammenlagt. Til pause kom imidlertid den norske klubben i føringen, med 16-13-ledelse.

- Vi viste god moral inn mot pause, men i annen omgang kom de nærmere igjen. De pådro seg et par utvisninger som ble kostbare for dem. Fire minutter før slutt var vi fem mål foran, sa Gjesdal.

- For oss er serien det viktigste, vi tror ikke vi går til topps i cupvinnercupen, men det er en veldig viktig erfaring for spillerne å få med seg disse kampene her. Så får vi håpe vi trekker et storlag i neste runde, sa treneren. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2