Hønefoss ødela Lillestrøms ubeseirede rekke

Lillestrøm ledet til pause og så ut til å sikre sin niende strake seriekamp uten tap, men Hønefoss snudde i løpet av tre minutter og vant 2-1 på Åråsen lørdag.

Hønefoss hadde bare vunnet én av de siste tolv seriekampene, og bare målforskjellen skilte dem fra Sarpsborg på sisteplass i eliteserien.

Men 2-1-seieren på Åråsen lørdag gir grunn til optimisme for Hønefoss. Scoringer av Mikkel Vendelbo og Riku Riski snudde kampen etter pause. Frode Kippe hadde gitt Lillestrøm ledelsen i første omgang.

– Dette var to gode og veldig viktige poeng. Annen omgang viste hva som bor i laget. Jeg har stor tro på at vi kan beholde plassen. Vi skapte sjanser, og nå må vi begynne å sette dem, sa Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud til C More etter kampen.

Det var Lillestrøm som startet best på hjemmebane lørdag. Vertene skapte sjanser, og da superveteran Kippe stanget dem i ledelsen etter 15 minutter var det fullt fortjent.

Lillestrøm fortsatte å skape store sjanser, og noen minutter senere bommet Palmi Rafn Palmason nærmest på ballen da han hadde åpent mål. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2