Holm vil bestige nye fjell – Brækhus er ikke en av dem

Holly Holm søker ny utfordringer. Hun vil «bestige nye fjelltopper», men Cecilia Brækhus er ikke en av dem. Derfor ønsker hun den norske verdensmesteren lykke til.

– At jeg ikke møter Brækhus betyr ingenting for boksekarrieren min. Jeg har hatt en fantastisk karriere, og jeg har aldri gått av veien for å ta en utfordring. Ingen kan beskylde meg for å være en «papirmester». Jeg har alltid møtt de beste, sa Holly Holm på en pressekonferanse Fresquez Production holdt i Albuquerque tirsdag.

Boxingscene.com bringer Holm-sitatene videre fra tirsdagens pressekonferanse uten å komme med egne kommentarer.

I to år har Brækhus siklet på en kamp mot Holm. Hun har villet bevise at hun er bedre enn den amerikanske bokselegenden, og den beste bokseren i verden uansett vektklasse. Nå ser det ikke ut som om hun får den sjansen.

Tirsdag kveld (norsk tid) kom meldingen om at Holly Holm anser seg ferdig med boksekarrieren sin. Hun vil videre, hun vil se mot nye utfordringer, og etter å ha gått tre kamper i mixed material art (MMA), er det den idretten hun satser på.

Men hun skal bokse ytterligere en kamp til, før hun vender bokseringen ryggen for godt. Det blir hennes 38. kamp. Den går mot Mary McGee i Albuquerque 11. mai. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2