Hogget resultatet i stein

Ingvild Isaksen brøt Tysklands lange rekke av EM-kamper uten tap. Dagen etter at hun scoret seiersmålet var hun med på å hogge resultatet i stein.

Helt nøyaktig så hun på da arrangøren meislet det i sement utenfor stadion, og Isaksen fikk selv holde penselen da 1-tallet i 0-1 ble malt. Arrangøren skal forsegle resultatene fra EM-kampene i Kalmar i en stjerne på bakken utenfor stadion, og lover at de skal stå i 100 år.

– Det er litt morsomt at de gjør det på den måten. Det er jo ikke så ofte vi slår Tyskland, så det er fint at det markeres litt ekstra, sa Isaksen til NTB.

Navnene til alle spillerne på lagene i gruppe B er også risset inn i en minneplakett utenfor arenaen der det onsdag ble satt publikumsrekord for en EM-gruppekamp for kvinner uten vertsnasjonen involvert.

Norge stortrives i Kalmar og vant retten til å bli der også i kvartfinalen med sju av ni mulige poeng på de tre gruppekampene på Kalmar arena.

– Det er deilig å få bevist at vi kan, uansett om det er Nederland eller Tyskland som er motstander. Det er også morsomt med de unge spillerne som kom inn mot Tyskland. De spilte som om de ikke har gjort annet, sa Isaksen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2