Historisk Zlatan i PSGs oppvisning

Storsatsende Paris Saint Germain har som målsetting å vinne mesterligaen. Lagets nye superstjerner Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva slo til direkte tirsdag.

Dinamo Kiev ble slått hele 4-1 etter et straffemål fra Zlatan og spillemål fra Silva. Det var PSGs første mesterligakamp på åtte år.

Svenske Zlatan ble historisk da han satte inn sin straffe etter snaue 20 minutter på Parc des Princes i den franske hovedstaden. Dermed ble 30-åringen den første spilleren som har scoret for seks ulike klubber i mesterligaen. Han har scoret for Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og nå sist PSG. Det var dessuten hans 29. mål i hans 87. mesterligakamp.

Historisk ble han allerede da kampen var i gang. Ingen annen har spilt for seks forskjellige klubber i mesterligaen.

– Vi fikk en god start. Dette var den første mesterligakampen vår, og vi tok tre viktige poeng. I dag var vi veldig gode til å gjøre motstanderen dårlig, sa Zlatan til Viasat.

Alex fulgte opp festen med et flott volleyskudd etter en drøy halvtime. PSG-trener Carlo Ancelotti kunne koste på seg å spare Zlatan, som forlot banen etter 72 minutter. Han står allerede med seks mål etter fem PSG-kamper. (©NTB)