FIKK GAVE: Kameramann Song Tao ga Usain Bolt et armbånd da de møttes igjen etter den nå svært berømte Segway-fadesen.  AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS FOTO: ADRIAN DENNIS /
FIKK GAVE: Kameramann Song Tao ga Usain Bolt et armbånd da de møttes igjen etter den nå svært berømte Segway-fadesen. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS FOTO: ADRIAN DENNIS /

Her får Bolt et plaster på såret etter Segway-fadesen

Fikk forsoningsgave fra kameramannen.

Kameramannen som kjørte ned og sendte sprintkongen Usain Bolt rett på ryggen etter torsdagens 200 meter i VM, har gitt jamaicaneren en forsoningsgave.

Kameramannen Song Tao mistet kontrollen over Segwayen han sto på da Bolts æresrunde skulle kringkastes til TV-seerne. Bildene av den meget spesielle episoden gikk verden over, og den uheldige kameramannen ble kjendis over natten.

Selv offeret Bolt var borte hos kineseren etter påkjørselen for å forsikre seg om at han var like hel.

Fredag møttes de to igjen i regi av det kinesiske TV-selskapet CCTV, der kameramannen Song Tao til daglig jobber. Med rødmusset ansikt overleverte Tao et lykkearmbånd til Bolt.

– Det viktigste er at det gikk bra med han. Jeg har det fint og er klar for å jobbe videre, sa kameramannen til avisen Guardian via en tolk.

Den bisarre påkjørselen blir et av øyeblikkene som kommer til å huskes fra årets friidretts-VM i den kinesiske hovedstaden. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2