Haugen tilbake, assist for Thoresen og Zuccarello

Lars Haugen var tilbake i Dinamo Minsk-målet, mens Patrick Thoresen og Mats Zuccarello Aasen hadde hver sin assist i russisk KHL-ishockey onsdag.

Målvakten Lars Haugen fikk muligheten hos Dinamo Minsk. Han hadde 34 skudd mot seg og reddet 33 av dem da laget hans slo Neftekhimik Nizjnekamsk med 3-1.

SKA St. Petersburg vant 4-1 borte over Metallurg Novokuznetsk i russisk KHL-ishockey onsdag. Thoresen hadde litt over 16 minutter på isen fordelt på 22 bytt. Han var nest sist på pucken ved 4-1 målet, og fikk med det sin 20. assist for sesongen. Han har også funnet nettmaskene elleve ganger.

SKA holder tredjeplassen i avdeling vest.

Metallurg Magnitogorsk snudde kampen til sin fordel i siste periode og vant 5-3 over Atlant Moskva. Zuccarello var nest sist på pucken da Justin Hodgman utlignet til 3-3 i tredjeperiode. Lagets store stjerne Jevgenij Malkin scoret tre av målene til Metallurg. (©NTB)