Hastet videre på uvant tidspunkt

Regjerende mester Novak Djokovic er ikke like mye i begivenhetenes sentrum som før. Serberen leverte likevel en ny sterk prestasjon da han tok seg til 4. runde i US Open mot Julien Benneteau søndag.

Djokovic vant 6-3, 6-2, 6-2 på litt over halvannen time og viste på nytt at han er meget komfortabel i egne servegame. Mot franske Benneteau tok den annenrangerte serberen seg av servingen uten å få breakballer mot seg.

13 serveess og 41 vinnerslag demonstrerte at fjorårets suverene ener på ATP-touren er på vei tilbake i toppslag. Djokovic er ikke blitt brutt i egen serve siden det første gamet i den første kampen i turneringen. Totalt har 25-åringen kun tapt 14 game på tre kamper i Flushing Meadows-parken.

Likevel er det hovedrival Roger Federer og tidligere verdensener Andy Roddick som trekker det meste av medieoppmerksomheten blant herrespillerne i New York. Sistnevnte legger opp etter US Open.

Det medførte blant annet at Djokovic måtte spille første kamp søndag. Det er ikke serberen vant med.

– Oppmerksomheten kommer og går. Det er normalt. Sånn er idretten. Selvfølgelig trekker det at Andy legger opp mye av interessen, så alle er spente på se hvordan han spiller og hvor langt han kan gå, sa Djokovic etter en ny overbevisende forestilling. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2