– Han er en utrolig trussel

Oscar Bobb får godt skussmål av manager Pep Guardiola.

DANSET MED BALLEN: Oscar Bobb var blant de beste på banen da Manchester City avanserte i FA-cupen.
DANSET MED BALLEN: Oscar Bobb var blant de beste på banen da Manchester City avanserte i FA-cupen.

Manchester City feide Huddersfield av banen og ga seg ikke før keeper Lee Nicholls hadde plukket fem baller ut av nettet i FA-cupens tredje runde.

Norske Oscar Bobb (20) startet kampen og satte inn 3-0-målet via ansiktet til en Huddersfield-forsvarer.

– I første omgang var han litt beskjeden. Det var veldig vanskelig å finne rom. Men han er en utrolig trussel, sier manager Pep Guardiola til klubbens hjemmeside

Foden herjet

Manchester City-manageren kunne glede seg over strålende angrepsfotball - spesielt etter pause. Formspilleren Phil Foden var dominant og gjorde stort sett som han ville.

Foden mener han kommer godt til sin rett mer sentralt i banen. 

– Det er der jeg vil spille, jeg koser meg der. Det er en ny rolle jeg har fått. Måtte det fortsette. Jeg spiller min beste fotball for øyeblikket, sier Foden til BeIN Sports. 

– Spesiell evne

Kevin De Bruyne gjorde comeback etter et langt skadeavbrekk. Han kom på banen etter en snau time. Belgieren har vært ute med skade siden ligaåpningen mot Burnley.

– Skal vi vinne noe, trenger vi ham. Han er en av de beste spillerne i verden. Ingen kan gjøre det han kan, sier Foden. 

Manager Guardiola ser også frem til å få De Bruynes kreativitet tilbake i City-laget.

– Han har en spesiell, spesiell evne. Med alle de raske spillerne vi har nå, som Phil, Erling, Matheus, Oscar Bobb... Å ha folk som elsker å løpe og en spiller bak dem som kan fore dem med pasninger, Kevin er eksepsjonell. Han er unik, roser Guardiola.