Hamilton takket nei til superlønn i McLaren

McLaren skal ha tilbudt formel 1-kjøreren Lewis Hamilton superlønn for å fortsette i McLaren, men det ble likevel ikke noen avtale.

Teamsjef Martin Witmarsh sier at McLaren ville gjøre Hamilton til den best betalte kjøreren i formel 1-sirkuset, men han sier også at han ikke har noen problemer med å akseptere at Hamilton takket nei til det sjenerøse tilbudet.

Etter at det har pågått spekulasjoner i flere måneder om Hamiltons framtid, valgte han å gå til Mercedes, der han skal erstatte den sjudobbelte verdensmesteren Michael Schumacher.

– Hamilton er en av de aller beste kjørerne i formel 1, og da vi kom med vårt tilbud tok vi høyde for at han er best. Han ville blitt den best betalte kjøreren i sirkuset, sier Witmarsh.

Nå kommer Saubers mexicanske kjører Sergio Perez til å komme inn som ny kjører i McLaren etter VM-vinneren fra 2008 blir borte etter denne sesongen.

– Det jeg kan si er at vi gjerne ville hatt med Hamilton videre. Tilbudet vi ga ham var veldig bra. Vi la mye arbeid i de samtalene vi hadde med manageren hans, men det var ikke mulig å bli enige, sier Witmarsh. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2