Novi Sad, Serbia 20131216.
VM i håndball, åttendedelsfinale, Norge - Tsjekkia.   Tonje Nøstvold.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Novi Sad, Serbia 20131216. VM i håndball, åttendedelsfinale, Norge - Tsjekkia. Tonje Nøstvold. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

Gravid Nøstvold gir seg i Byåsen

Den tidligere landslagsspilleren flytter hjem til Stavanger.

Tonje Nøstvold (29) har spilt sin siste håndballkamp for Byåsen. Stavanger-jenta slutter fordi hun skal bli mor i mai, skriver Stavanger Aftenblad.

Mandag snakket hun med sine lagvenninner i Byåsen om avgjørelsen. Hun er tolv uker på vei og følger derfor legens råd om å kutte ut alt håndballspill. Hun blir mor for første gang i mai.

– Jentene ble glade på mine vegne da jeg fortalte om graviditeten, men syntes selvfølgelig det var litt synd for Byåsen. Selv gleder jeg meg stort til å bli mor, sier Nøstvold til avisen.

Nøstvold er samboer med den tidligere Vidar- og Viking-målvakten Christoffer Midbøe Lunde. Paret flyttet tilbake til Stavanger så raskt det er praktisk mulig.

Nøstvold håper på å finne seg en jobb når hun nå flytter hjem. Den tidligere landslagsspilleren ser samtidig ikke bort fra at hun spiller håndball for en lokal klubb etter at hun har blitt mamma.

– Vi får se hvordan motivasjonen er, men det er jo tidlig å gi seg allerede, sier hun.

29-åringen debuterte på det norske landslaget mot Portugal 27. september 2005, og har vunnet blant annet VM og OL-gull med de norske håndballjentene i løpet av sin karriere.

(©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2