Drammen-spiller nektet å ta imot Løke-gave: – Han driter seg ut

Frank Løke avbrøt intervju for å komme med et stikk til Drammen-ledelsen.

Frank Løke (35) gjorde onsdag comeback på håndballbanen i Runar-drakt, men det ble 23-31-tap for gamleklubben Drammen.

Løke skrev under for Runar 20. januar. Dit kom veteranen fra nettopp Drammen. Der fikk han sparken etter det som ble oppfattet som bråk under et julebord i desember.

I første omgang har Løke signert for barndomsklubben ut sesongen.

Mot Drammen fikk Løke mye spilletid både i forsvar og angrep. Denne gangen tegnet han seg ikke på scoringslisten. I 2. omgang pådro han seg en klokkeklar tominutter.

– Jeg bryr meg ikke så mye om Drammen, men jeg håper de klarer seg gjennom krisen. Det er imponerende det de gjør, når spillerne hever seg over det rotet som ledelsen og styret har tullet til. Alle honnør til spillerne og Kjelling, og ikke til ledelsen i Drammen, sier Løke til TV 2.

– Får drite seg ut som han vil
Da TV 2 etter kampen intervjuet Christian Spanne, kom Løke gående og brøt inn i intervjuet.

– Gratulerer. Jeg må bare si en ting. Jeg har en gave, om du kan gi den til Leif Kronstad som er styreleder i klubben din, fra meg, sier Løke.

– Kan du ikke sende den i posten, jeg gidder ikke gå inn i dine ting, svarer Spanne.

– Kan du ikke gi den til ham? spør Løke.

– Det får du fikse selv, jeg går ikke ned på det nivået der, sier Spanne.

Det var boken «Praktisk likviditetsstyring og budsjettering» Løke prøvde å gi bort.

– To poeng er mer enn null, det er det eneste jeg kan om det matematiske. Det er det eneste jeg bryr meg om. Han får drite seg ut som han vil, sier Spanne.

Kjellings første
For Drammen var det første kamp med Kristian Kjelling som trener. Han erstattet trenerduoen Øystein Havang og Roger Kjendalen, som ga seg med umiddelbar virkning sist helg.

Den tidligere landslagsspilleren Kjelling er for tiden skadd, og det er uvisst når han eventuelt kan spille håndball igjen. Seieren i Kjellings trenerdebut var fullt fortjent. Hos Drammen scoret Rein Havang ni mål og var sitt lags beste spiller. Rein Havang er sønn av gamletrener Øystein Havang. (©NTB)